Interior

ShowUp Event September 2017

september 4, 2017

Bad monday? Was dan naar het ShowUp event in Expo Haarlemmermeer gegaan.
Want ja ook mijn maandagmorgen begon niet geheel vlekkeloos, maar bij binnenkomst op het ShowUp event kan er niks anders gebeuren dan dat er een hele grote glimlach op je gezicht te voorschijn komt.

Ieder half jaar vindt deze onwijs leuke inkoopbeurs plaats in Vijfhuizen. 2 dagen lang showen de meest mooie bedrijven, groot en klein, hun bijzondere producten. Als inkoper voor een winkel kan je hier een te gek assortiment samenstellen, maar ook voor bloggers en stylisten is dit een hele fijne plek om heen te gaan.

Gewapend met mijn camera ging ik stand voor stand af. Ik was lekker alleen, dus kon rondstruinen waar ik maar wilde, heerlijk.

Het eerste wat mij opviel was kleur, overal! Dit keer niet alleen in accessoires, maar vele stands hadden hele wanden bekleed met de gaafste patronen en prints. Dit zorgde enigszins wel voor een verander kriebeltje in mijn buik.

En plots liep ik daar tegen de stand aan die hier perfect op aansluit. Want wat mag het toeval treffen. Sinds vrijdag verkoop Creative Lab Amsterdam, bekend om hun mooie prints op kaarten, dus ook behang!
Na een gezellig babbeltje met een van de eigenaresses (iets wat dus ook heel leuk is aan dit event, het directe contact met de bedenkers/makers) zat ik natuurlijk nog voller met ideeën.

 

Dit event heeft honderden stands, dus ik zal je eeuwig lange verhalen besparen en je gewoon nog een kleine sfeerimpressie geven van deze creatieve overvloed.

  

  

  

  

  

Mocht je na het zien van deze beelden ook zin krijgen om een keertje daar een kijkje te nemen, dat kan!
Het eerst volgende event vind plaats op 4 en 5 februari 2018!
Leuk als je even weten in een reactie onder deze blog of jij er volgende keer ook bij bent!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Chelan april 2, 2018 at 3:52 pm

    Mooie foto’s!! showup is zo leuk 🙂

  • Leave a Reply