Ons huis in de top 50 meest originele huizen van LOODS 5


Afgelopen week  kregen wij het leuke nieuws dat wij bij de top 50 van de meest originele huizen van loods 5 zitten. Een groter compliment kunnen wij natuurlijk niet krijgen na 3 jaar verbouwen. Hoewel onze kleine arbeiderswoning van 65m2 uit 1950 aan de buitenkant niet veel bijzonders uitstraalt, is voor ons juist de uitdaging ontstaan om het binnen nog persoonlijker en origineler aan te kleden.

Met ons interieur wil ik mensen inspireren en laten zien, dat je geen kasteel of prachtig mooi gerenoveerde boerderij hoeft te bezitten, om toch een persoonlijk en uitgesproken interieur te kunnen neerzetten.

Dus mocht jij deze visie beamen en fan zijn van ons interieur, dan wil ik jou heel graag oproepen om even je stem uit te brengen op ons huis via deze link.

Wij kunnen hierdoor in de top 5 belanden en kans maken op €2500 shoptegoed. Hartstikke leuk voor ons natuurlijk, maar dit bied ook de mogelijkheid om nog meer inspiratie te kunnen delen met jullie! Want ondanks het feit dat we alleen een bed en wat kleding vorig jaar hoefden over te verhuizen, zijn wij al heel dankbaar met de spullen die wij mogen bezitten. Echter is een huis compleet inrichten natuurlijk een grote investering, en hebben wij nog niet alle kamers de liefde en aandacht kunnen geven wat styling betreft. Dus ben jij benieuwd wat wij met dat fijne shoptegoed zouden doen? STEM op ons!!;)
Je kan nog tot 31 oktober elke dag je stem uitbrengen!

Een hele lieve dank je wel voor je support!

x Marit

 

  

4 november 2018

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Lore Grimon

    29 september 2019

    Beste
    Ik zou graag willen weten van waar je die spullen allemaal koopt
    Groetjes Lore

LEAVE A COMMENT