Binnenkijken in het Karwei huis aan de 9 Straatjes


Afgelopen donderdag mocht ik op pad voor een binnenkijker, en nee, niet zomaar bij iemand binnenkijken, Karwei heeft namelijk een heel mooi huis ingericht midden in de gezellige buurt, de Negenstraatjes.

Op de VT Wonenbeurs begin oktober liet Karwei al 8 verschillende interieurstijlen zien.
– Natuurlijke materialen
– Messing
– Rond
– Roze
– Draadstaal
– Glas
– Tactiele materialen
– Fluweel

Deze werden onwijs gaaf gestyled in aparte ruimtes. Het was een plezier voor het oog, maar een normaal huishouden zou dit natuurlijk niet op die manier in zijn huis kunnen toepassen.
Het waren super mooie stijlkamers, maar wat Karwei zelf ook zegt: “Ieder interieur is vaak een combinatie van deze verschillende woonstijlen.” En precies daarin gaat het Karwei huis in de 9 Straatjes je laten inspireren. 


Karwei heeft een heel mooi pand ingericht op een manier, waarin iedereen zich kan herkennen. Je zou het letterlijk kunnen kopiëren naar je eigen huis, omdat het een realistisch stijlbeeld geeft, maar ook omdat alles te koop is wat je daar gaat zien. Echter is kopiëren natuurlijk niet echt de bedoeling en maar ook niet leuk. Het doel is je te prikkelen en te stimuleren zelf aan de slag te gaan met al die verschillende elementen en stijlen en dat samen tot een uniek en stijlvol interieur te laten komen bij jou thuis.

 

  

Om je te helpen als je zelf aan de slag wilt gaan, is er ook de mogelijkheid om gratis interieuradvies in te winnen. Ook worden er tal van leuke workshops gegeven en tovert iedere week een andere influencer de slaapkamer om tot zijn of haar droomplek met de spullen van Karwei.

Laura van Riggelen, Brand Manager KARWEI: “Door de pop-up store in te richten als een echt huis, brengen we wooninspiratie tot leven: je kunt het nu voelen en beleven. Maar alleen inspireren is voor ons niet genoeg, daarom geven we ook advies over hoe je de inspiratie in het huis in je eigen interieur toepast. Zo willen we iedereen helpen bij het realiseren van zijn of haar woonwensen.”

  

Het Karwei huis is vanaf zaterdag 13 oktober iedere dag geopend. Meer dan 6 weken lang kun je je laten inspireren aan de Runstraat 25 in Amsterdam. Kom jij gezellig langs?

Het volledige aanbod van de workshops, interieuradviezen en alle andere informatie vind je hier.

 

*Deze blog is in samenwerking met Karwei tot stand gekomen.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT