Hulp bij de keuze van een keuken.

Of je nu verhuist naar een huis met een oude keuken, een nieuwbouwwoning zonder keuken of misschien is je keuken na jaren wel toe aan vervanging. Volgens mij komt iedereen vroeg of laat wel voor de keuze van een nieuwe keuken te staan.
En dan? PANIEK! Hoe pak je dit aan? Hoe ga jij jouw smaak ontdekken en filteren tussen alle mogelijkheden die er zijn? Het aanschaffen van een keuken gaat om veel geld, maar hoe kom je tot een sprekende droomkeuken, zonder terug te vallen op een veilige basic keuken? Kortom, een beetje hulp bij de keuze van een keuken kan geen kwaad.

keuken

Hulp bij de keuze van een keuken

Aanpak

Om te voorkomen dat je vastloopt, en uit veiligheid gaat voor een basic witte keuken. Deel ik hier een paar tips, om op een leuke manier wél tot jouw echte droomkeuken te komen. 

Moodboard

Heb jij een gedurfd interieur met mooie combinaties van kleuren, dan is het natuurlijk super als de keuken daar ook bij aan mag sluiten. Maak door middel van een moodboard met plaatjes het kleurenpallet en de keukenwensen duidelijk voor jezelf. Zoek plaatjes op Pinterest of knip ze uit woonbladen. Heb jij bijvoorbeeld als eens gekeken naar een optie met een zwarte kastenwand, marmer blad of houttinten in de keuken? Via het moodboard krijg je een duidelijk beeld van jouw smaak en stijl, en met die informatie ga jij goed voorbereid naar de keukenspecialist.

Keukenspecialist

Jij stapt de winkel in met een duidelijk beeld van jouw smaak, en bij Nuva Keukens helpen ze jou die te vertalen naar jouw eigen droomkeuken. Zij gaan met jou rond de tekentafel zitten, adviseren en filteren de mogelijkheden, om zo samen tot een persoonlijk sprekend keukenontwerp te komen. Een witte keuken hoeft namelijk niet standaard te zijn en er zijn honderden opties om een keuken wat op te spicen. 

keuken

Of stap jij helemaal van het witte idee af en durf jij te gaan voor een gewaagde zwarte keuken? Ook daar is van alles in mogelijk. Een zwarte keuken kan namelijk strak glanzend zijn in een modern interieur, maar met een andere afwerking van de frontjes, past het net zo goed in een landelijk interieur. Of ga je misschien wel voor een mat zwarte keuken, dat matcht weer heel mooi bij de industriële smaak. 

Wat jouw woonstijl ook is, bij alle smaken past een unieke keuken. En om alle keuzes goed te kunnen filteren is het belangrijk dat je zelf probeert te kijken naar jouw persoonlijke smaak, en dat je uiteindelijk met goed en deskundig advies geholpen wordt bij de vertaling van die droomkeuken. Met de kennis bij Nuva Keukens, helpen ze jou bij het filteren van alle opties, en kom je samen tot een persoonlijk sprekend keukenontwerp.

Benieuwd naar onze keuken? Ook daar schreef ik een blog over.

*Deze blog ter promotie van Nuva Keukens geschreven.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT