Een zwevend TV meubel de oplossing voor een kleine woonkamer

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten, wonen wij redelijk klein. Even voor de beeldvorming, onze woon- en eetkamer samen zijn 5,5 bij 3 meter. Gewoon een simpele arbeiders woning uit 1950, waar het binnen van zichzelf ontbreekt aan sfeer, en je creatief moet zijn met de indeling van de ruimtes. En precies dat, is voor mij ook de reden geweest om inspiratie, tips en ideeën op het gebied van interieur te willen delen met jullie. Ik wil laten zien dat je ook van een kleine rijtjeswoning iets gezelligs kan maken!

In deze blog deel ik de meubeltip om je woonkamer ruimtelijk te laten ogen. Het belangrijkste waar je namelijk op moet letten in een kleine huiskamer, is dat je meubelen niet gepropt op elkaar staan en niet te massief ogen. Voor een luchtig gevoel kan je het beste kijken naar meubelen op hoge pootjes, of in dit geval, zwevend!

Het perfecte meubel voor een kleine woonkamer

Bij het inrichten van je woonkamer zijn er twee meubelstukken die hoofdzakelijk bepalend zijn voor de sfeer en het gevoel van ruimte. Namelijk de bank en het TV meubel. En met name de laatste vond ik zo onwijs moeilijk om te vinden tijdens het inrichten van onze huiskamer. Dus hier de tip, zodat jij niet wakker hoeft te liggen, over het leed dat een tv meubel uitzoeken heet. 
Ik heb namelijk de perfecte oplossing gevonden voor een stylisch meubel, dat ook nog eens functioneel en praktisch is. Namelijk een zwevend TV meubel!

Waar vind ik een zwevend TV meubel?

Bij Perfecthomeshop hebben ze een ruim assortiment aan zwevende TV meubelen. Naast dat de kasten er mooi en strak uitzien, hebben ze ook genoeg opbergvakken en zijn ze erg betaalbaar. 

Voor iedere interieurstijl is er wel een TV meubel te vinden. Het meubel is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en zelfs met een optie voor led verlichting. Hoe sfeervol wil je het hebben?

De kasten hebben zowel dichte vakken, om je apparatuur stofvrij te kunnen opbergen, als open vakken, waarin je je mooiste accessoires tentoon kunt stellen. Zo kan je je creativiteit kwijt in het meubel. Door af en toe van decoratie te wisselen, geef je dit TV meubel gelijk een hele andere look.

Niet alleen in kleine ruimtes staat het meubel goed, ook in een grote woonkamer kan deze kast mooi de lengte van de ruimte benadrukken.

Ga jij binnenkort met je woonkamer aan de slag? Misschien is dit zwevende tv meubel dan wel wat voor jou?

Benieuwd wat wij voor TV meubel we hebben staan? Lees hier de DIY blog.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT